Demon 36r 1ks Zobrazit větší

Insect 36r 20mm 1ks

CLE4029

   Nový produkt

Máte záujem o väčšie balenia?

1 CTN = 12ks

NEC = 219,6g

Více informací

Parametry

Hmotnosť výbušniny v kg0,219
Objem výbušniny v m30,0032

Více informací

Kompaktní multiefektní ohňostroj Innsect

Zábavní pyrotechnika dokáže zpestřit každou párty. Kompaktní ohňostroje se používají velmi jednoduše. Stačí je umístit na volné prostranství, kde nehrozí poškození majetku. Poté pouze zapálíte šňůru a můžete si vychutnat pyrotechnické divadlo, které vám kompaktní ohňostroj připraví.

Efekt zábavní pyrotechniky Innsect

Kompaktní ohňostroj Démon je doprovázený mnoha různobarevnými efekty. Do vzduchu vypálí 36 ran ráže 20 mm, celá show trvá 35 vteřin.

Upozornění: Ohňostroje a zábavná pyrotechnika se vyrábějí ručně. Doba trvání ohňostrojě je proto jen orientační a může se kus od kusu lišit (může být kratší i delší). Každý ohňostroj je unikátní, proto nelze stanovit přesní dobu jeho trvání.

Podívejte se na video ohňostroje: 

Bezpečnost zábavní pyrotechniky:

Při používání zábavní pyrotechniky vždy myslete na své bezpečí a na bezpečí svého majetku. Dodržujte pokyny v návodu a s pyrotechnikou manipulujte opatrně. Zábavní pyrotechniku skladujte s ohledem na to, že se jedná o hořlavý materiál. Po expiraci pyrotechniku nepoužívejte.

Kategorie:F2

Rozměry produktu: 

Délka: 14,6 cm

Výška: 12,5 cm

Šířka: 14,4 cm 

Hledáte jiný ohňostroj?

Prohlédněte si všechny ohňostroje v naší nabídce. V našem internetovém obchodě se zábavní pyrotechnikou najdete širokou nabídku ohňostrojů různé délky trvání a s různými efekty za ty nejlepší ceny.